Nova obraza Optike Sever

Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova Vrhunska plesalka, aktualna svetovna in evropska prvakinja v kombinaciji latinsko-ameriških in standardnih plesov in uspešen fotomodel ter manekenka.  Simpatična plavolaska se je iz Ukrajine preselila v Slovenijo pred desetimi leti in na sončni strani Alp našla svoj dom. Visokorasla lepotica je svoje življenje podredila svoji prvi ljubezni – plesu. Svoj razkošen talent je s soplesalcem Mihom Vodičarjem unovčila na najprestižnejših  svetovnih tekmovanjih. Njena karizma ni ostala neopažena niti v glasbenem svetu saj jo je k sodelovanju pri svoji največji balkanski turneji do sedaj povabila tudi Severina.

 

"Sem velik estet in pri stvareh, ki jih dam nase in vase na prvo mesto postavljam kakovost, saj sem prepričana, da če človek ne skrbi zase tudi drugi ne bodo. Je pa vedno lepo, če ti pri tej skrbi tudi kdo pomaga, zato sem vesela, da se je moja pot križala z izjemno ekipo Optike Sever. Pri njih sem našla to, kar sama tudi najbolj cenim: strokovnost, izjemen čut za lepoto in predvsem pristen iskren človeški stik."

 

Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakob Kapus

Jakob KapusIzkušeni plesalec, ki je v želi po ustvarjanju lastne glasbe za svoj plesni izraz zaplaval v pevske vode. Jakobu je veliki met na slovensko glasbeno sceno uspel v začetku maja 2011 s skladbo "Dej na glas". Istoimensko vizualno podobo skladbe – spot, so priznani kritiki označili kot enega najboljših video izdelkov na slovenskih tleh. Sodeloval s FC Valvisch Studijem v Amsterdamu, ki se odlikuje z odličnimi izdelki (Lady Gaga, Akon) in ki je za svoje stvaritve prejel mnoge prestižne glasbene nagrade Grammy. Leta 2014 je Slovenijo zastopal na največjem poletnem glasbenem tekmovanju v Moskvi. Karizmatičen mladenič išče inspiracijo za najrazličnejša odrska ustvarjanja v vsakdanjem življenju in pred vsem se drži načela, da je vredno preizkusiti vsako stvar s katero lahko pa čeprav samo za hip osrečiš sebe in druge.

 

"Sem eden tistih, ki smo že zgodaj v osnovni šoli ugotovili, da ne vidimo preveč dobro na tablo. Takrat sem se prvič srečal z okulistom, zaradi športnega in odrskega udejstvovanja pa sem kmalu ugotovil, da samo očala ne bodo zadostovala. Več kot 15 let so del mojega vsakdana očala in kontaktne leče. Že pri prvem pregledu v Optiki Sever sem bil presenečen nad izjemno natančnostjo pregleda in nad preiskusi, ki jih nisem opravil prej še na nobenem pregledu. Z veseljem povem, da zame tako strokovno še nihče ni poskrbel, pa še najboljšo kavo skuhajo ob vsakem obisku. Ponosen sem, da za moj vid skrbijo prav v Optiki Sever!"

Jakob Kapus