Korekcijska in sončna očala Lindberg

lindberg korekcijska očalaLindberg očala so svetovno znana po svojem minimalističnem izgledu. Ta originalni danski design se lahko pohvali s številnimi nagradami na oblikovalskem področju in je danes sinonim za moderna, atraktivna očala, katerih okvirji so prilagodljivi indvidualnim lastnostim posameznih kupcev. Najprepoznavnejša očala Lindberg so nedvomno očala brez okvirja, ki so po svoji izdelavi ter kvaliteti med najbolj cenjenimi tovrstnimi očali na svetu.

 

lindberg očalaLindbergova zgodba o uspehu se je začela, ko si je Poul-Jorn Lindberg leta 1983 zamislil zanesljiva, preprosta in funkcionalna očala. S to idejo se je obrnil na arhitekta Hansa Dissinga in skupaj sta ustvariila revolucionaren koncept očal brez okvirja, ki se prilagaja potrebam vsakega kupca. Tako je nastala Lindberg Air Titanium linija, Lindberg pa prvi proizvajalec očal, ki je ponudil očala brez okvirja ter vijakov. Skozi leta je podjetje razvilo številne linije korekcijskih in sončnih očal in z več kot petdesetimi prejetimi nagradami na oblikovalskem področju, so nedvomno najboljši med najboljšimi.

 

okvir korekcijskih očalaOčala Lindberg odlikujejo lepe in čiste linije. S svojim minimalističnim izgledom ter ultra lahko težo dokazujejo rek "manj je več". Vsi okvirji očal so izdelani ročno. Večina je izdelanih iz popolnega materiala titana, ki je izredno lahek, prožen, trpežen in funkcionalen. Okvirji so tako lahki, da jih sploh ne občutite, nekateri tehtajo le 1,9 grama. Očala so prepoznavna tudi po tem, da so narejena brez nepotrebnih detajlov, vijakov, zakovic ipd. Vse to pripomore k trdnosti okvirja, odpornosti proti udarcem, ter kar je najpomembnejše, vsak okvir je prilagodljiv obraznim značilnostim posameznega kupca!

 

očala z lahkim okvirjemDomišljija tega danskega proizvajalca ne pozna meja. V njihovi ponudbi najdemo pestro izbiro barv ter oblik okvirjev. Proizvajajo korekcijska očala za odrasle kot tudi za otroke ter sončna očala za odrasle. Poleg titana in acetata lahko izbiramo še med okvirji z 18-karatnim zlatom, platino ter roževino vodnega bivola. Na željo stranke je na voljo tudi lasersko graviranje Vašega Imena in Priimka ali drugih željenih podatkov na notranjo stran okvirjev. Tako lahko vsak, še tako zahteven kupec, najde očala, ki mu popolnoma ustrezajo.