Korekcijska in sončna očala Incredible

100% Made in Italy

Udobna, močna, prožna

Teža očal samo 10,2g

Odporna do -30° C

 

 

Korekcijski okvirji:

Korekcijska očala so najprej in predvsem medicinski pripomoček. S tem razlogom so študije ter raziskave, ki so opravljene izključno v Italiji, obravnavane izredno podrobno. Korekcijski okvirji Incredible so zasnovani tako, da so zlahka prilagodljivi na obraz, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Njihova teža je le 10,2g kar omogoča izjemno udobno nošenje očal.

 

Korekcijski okvirji Incredible so na voljo v široki paleti barv, od klasičnih do modnih. Namenjeni so tako uporabnikom, ki želijo preprosta očala, kot tudi uporabnikom, ki nosijo očala kot modni dodatek.

 

Sončna očala:

Sončna očala Incredible so vrhunske izdelave z vidika zaščite oči, kot tudi z vidika oblikovanja ter barv. Očala so zahvaljujoč veliki izbiri različnih barvnih kombinacij odličen modni dodatek. Prav tako kot korekcijske okvirje Incredible, tudi sončna očala odlikuje izredno nizka teža ter prožnost materiala. 

 

Sončna stekla, izdelana v Italiji, nudijo 100% zaščito pred ultravijoličnimi žarki. Na voljo so v klasičnih barvah, polarizirana, mavrična ali zrcalna.

 

Lastnosti:

Skrivnost korekcijskih okvirjev ter sončnih očal Incredible je v inovativnih plastičnih materialih, ki so neverjetno močni in prožni. Popolnoma hipoalergeni okvirji nudijo izjemno prileganje in enostavnost uporabe, hkrati pa tudi prefinjen dizajn, ki pooseblja sodobne trende s svežimi ter preprostimi linijami, ki se prilegajo vsakemu obrazu.